Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

Μπήκε με το δεξί στο πρωτάθλημα!


Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα για φέτος πήρε η ομάδα του Α.Ο.Β., που κέρδισε με 0-2 εκτός έδρας τον Ερμή Μάνδρας. O αγώνας διεξήχθη την Κυριακή 19-09-2010 και ώρα 16:30, στο γήπεδο του Άρη στη Μάνδρα.

Συγκεκριμένα, με το δεξί του Γουσγουριώτη η ομάδα του Α.Ο.Β. πήρε το προβάδισμα στο σκορ, όταν ο πρώτος έστειλε τα μπάλα στα δίκτυα του Άρη στο 70’, ύστερα από πάσα του Δουμπενίδη Ζαφείρη. Τρία λεπτά αργότερα τη σκυτάλη παρέλαβε ο Δημήτρης Μαστορίδης, σημειώνοντας το δεύτερο γκολ για την ομάδα της Βιστωνίδας, ύστερα από πάσα του σκόρερ Αλέξη Γουσγουριώτη.

Το πρώτο ημίχρονο βρήκε της δύο ομάδες στο μηδέν – μηδέν, χωρίς ιδιαίτερες φάσεις. Λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, ο διαιτητής απέβαλλε τον προπονητή του Α.Ο.Β., μετά από διαμαρτυρία του τελευταίου για μη καταλογισμό πέναλτι. Στο δεύτερο ημίχρονο οι ομάδες παρουσιάστηκαν πιο συγκροτημένες μέσα στον αγωνιστικό χώρο, με την ομάδα του Α.Ο.Β. να παίρνει τελικά τους τρεις βαθμούς. Λίγο πριν τη λήξη του δεύτερου ημιχρόνου, η ομάδα του Ερμή Μάνδρας έμεινε με 10 παίκτες, ύστερα από αποβολή του Σπύρου Χατζηεμμανουήλ που αντίκρισε 2 κίτρινες κάρτες σε διάστημα 2 λεπτών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...