Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

Ο ΓΙΟΥΡΑΙ ΜΠΟΥΤΣΕΚ ΣΤΟΝ Α.Ο.Β.

Ο Α.Ο. ΒΙΣΤΩΝΙΔΑΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας του με τον δημοφιλή κ. ΓΙΟΥΡΆΙ ΜΠΟΥΤΣΕΚ, στη θέση του προπονητή τερματοφυλάκων. Ο κ. Γ. ΜΠΟΥΤΣΕΚ ανήκει στο δυναμικό της ομάδας μας και αναλαμβάνει την προπόνηση των νεαρών τερματοφυλάκων της ομάδας, επιχειρώντας να μεταδώσει τις γνώσεις και τις εμπειρίες, που αποκόμισε κατά τη διάρκεια της πολύχρονης και πετυχημένης του καριέρας.

Το βιογραφικό του νέου προπονητή:

Ο ΓΙΟΥΡΆΙ ΜΠΟΥΤΣΕΚ γεννήθηκε στις 15 Σεπτεμβρίου του 1973 και είναι παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Σλοβακικής καταγωγής, που αγωνιζόταν στη θέση του τερματοφύλακα. Καθ’ όλη τη διάρκεια της μακρόχρονης καριέρας του αγωνίστηκε σε πολλές ευρωπαϊκές ομάδες, μεταξύ των οποίων ο Ολυμπιακός και η Skoda Ξάνθη. Ο ΓΙΟΥΡΆΙ ΜΠΟΥΤΣΕΚ ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από την Chemlon Humenné, ομάδα που αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία της Σλοβακίας. Από τη 1 Αυγούστου του 2010, εργάζεται στον Α.Ο. ΒΙΣΤΩΝΙΔΑΣ στη θέση του προπονητή τερματοφυλάκων.


Προετοιμασία Α.Ο. ΒΙΣΤΩΝΙΔΑΣ

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του Α.Ο. ΒΙΣΤΩΝΙΔΑΣ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Η ομάδα του Α.Ο.Β. προπονείται καθημερινά, με στόχο την βελτίωση της αγωνιστικής της κατάστασης. Ο προπονητής της ομάδας, Χριστόφορος Καλτσίδης, έχει ήδη διαμορφώσει μια πρώτη εικόνα για την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας και θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει τους παίκτες τους στο γήπεδο, μέσω των φιλικών αγώνων που πρόκειται να δώσει η ομάδα στο πλαίσιο της προετοιμασίας της.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ Α.Ο. ΒΙΣΤΩΝΙΔΑΣ

Το προφίλ των προπονητών:

Καλτσίδης Χριστόφορος, Προπονητής της ομάδας που αγωνίζεται στη Super Extra της ΕΠΣ Ξάνθης (Ομάδα Ανδρών).
Μαυρομάτης Νικόλαος, Υπεύθυνος Ακαδημίας & Προπονητής Παίδων (κατηγορία: 1996-1997)
Ξενιτίδης Ανδρέας, Προπονητής Προπαίδων (κατηγορία: 1998-1999)
Διαφωνίδης Ιωάννης, Προπονητής Junior (κατηγορία: 2000)
Κωνσταντινίδης Βασίλειος, Προπονητής Junior (κατηγορία: 2001)
Μαμαλικατζης Τ., Προπονητής Pro-Junior / Bambini (κατηγορία: 2002-05)
Παπαδόπουλος Θεόδωρος, Προπονητής Pro-Junior / Bambini (κατηγορία: 2002-05)
Καραπάνος Παναγιώτης, Προπονητής Τερματοφυλάκων (κατηγορία: 2000-04)
Γιουράι Μπούτζεκ, Προπονητής Τερματοφυλάκων Ομάδας Ανδρών (κατηγορία: 1996-99)


Ανακοίνωση Α.Ο. ΒΙΣΤΩΝΙΔΑΣ (ΑΚΑΔΗΜΙΑ)

Οι Ακαδημίες του Α.Ο. ΒΙΣΤΩΝΙΔΑΣ ανακοινώνουν την έναρξη της προετοιμασίας τους, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου (2010-2011). Η προετοιμασία αρχίζει στη 1 Σεπτεμβρίου 2010. Παράλληλα, από τις 23 Αυγούστου ξεκινούν οι εγγραφές για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται καθημερινά (από τις 23 Αυγούστου και έπειτα / Δευτέρα-Παρασκευή) τα γραφεία της ομάδας, που βρίσκονται στη έδρα της ομάδα στη Φελώνη – Ξάνθης, τις απογευματινές ώρες (7:00μ.μ. – 9:00μ.μ.).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...