Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Α.Ο. ΒΙΣΤΩΝΙΔΑΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Γεώργιο Μαυρίδη, στη θέση του εκπρόσωπου τύπου της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Γεώργιος Μαυρίδης αναλαμβάνει και επίσημα από σήμερα, Σάββατο 24 Ιουλίου, την επικοινωνιακή εκπροσώπηση της ομάδας μας. Ο Α.Ο. ΒΙΣΤΩΝΙΔΑΣ σε μια προσπάθεια αναβάθμισης του επιπέδου λειτουργίας και οργάνωσης του τμήματος ενημέρωσης της ομάδας, προσλαμβάνει τον Γ. Μαυρίδη στη θέση του εκπροσώπου τύπου. Από σήμερα και στο εξής, όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης (τοπικά, υπερτοπικά, μητροπολιτικά) θα ενημερώνονται πλήρως για όλα τα νέα της ακαδημίας, ενώ παράλληλα θα μπορούν να αντλήσουν πληροφορίες για την ομάδα από τον εκπρόσωπο τύπου.

Το προφίλ του νέου εκπροσώπου τύπου:

Ο Γεώργιος Μαυρίδης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Διομήδεια Ξάνθης. Σπούδασε και αποφοίτησε με άριστα από το τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης. Στο παρελθόν έχει εργαστεί σε διάφορα περιοδικά πανελλαδικής εμβέλειας, καθώς και σε τοπικά μέσα. Σήμερα εργάζεται στην εφημερίδα «Αδέσμευτη», στο τμήμα ηλεκτρονικής σελιδοποίησης.»

Α.Ο. ΒΙΣΤΩΝΙΔΑΣ

e-mail: aovistonidas@hotmail.com

aovistonidas.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...